top of page

REACTIES VAN ANDEREN

Blije ouders

Caroline bracht me weer in contact met mijn gevoel, mijn intuïtie en mijn moederinstinct. Ze leerde me om daar op te vertrouwen en mezelf weer te zien in alle chaos en emoties van mijn nieuwe leven als moeder.
Ook heb ik een EHBB sessie bij haar gedaan. Een hele bijzondere behandeling waarna ik met een heel ander gevoel terugkijk op mijn bevalling. Waar de nadruk eerst lag op wat er niet naar wens is verlopen, zie ik nu de fijne kanten. Zoals de liefde die er was, de enorme kracht die ik in mijn lichaam voelde en de band met mijn dochter die toen al ontstond.
Caroline is een hele warme, liefdevolle vrouw. Het voelde direct vertrouwd om mijn verhaal aan haar te doen en om eerlijk te zijn over mijn gevoelens en gedachten. Er lijkt geen einde te komen aan haar kennis, ervaring en wijsheid. Ik ben ontzettend dankbaar dat Caroline op mijn pad is gekomen en raad elke vrouw, moeder of niet, aan om haar hulp in te roepen.

Elaine

We zijn erg blij met onze prachtige bevalling. Samen met de sessie bij jou is dit een helende ervaring geweest vergeleken met de vorige bevalling. Heel erg bedankt voor je hulp en steun op de weg er naar toe!

Linda

Je moet je tarief verhogen! Redder in de nood, dank dank dank!!!

Nicole

De gedachten aan mijn (nare) bevallingen en de tijd eromheen zijn voor mij nu 'verder weg'. Het raakt me nauwelijks meer in de negatieve zin als ik erover praat of aan denk. Een heel fijne gewaarwording dat de lading van de ervaring eraf is, alsof het is ingepakt in een doosje watjes. 
Wat ik de mooiste verandering vond, was het gedrag van onze oudste dochter. Normaliter heeft ze elke 2 dagen wel een heel intense huil/driftbui en is ze erg onbereikbaar. Sinds je behandeling hebben we een ander meisje. Ze heeft geen enkele drift/huil bui meer gehad. ze is veel beter te bereiken. Dit is voor mij misschien nog wel het beste resultaat van de behandeling. De therapie heeft mij meer geholpen dan ik ooit had kunnen bedenken. 
Bij deze ontzettend bedankt!

Christianne

Ik ben inmiddels een aantal keer bij  Caroline geweest. Voor mij is het echt een moment van even stilstaan. Stilstaan bij mezelf als moeder. Want zo geweldig mooi als het is om moeder te zijn, zo pittig is het soms ook. Laten we eerlijk zijn. Poeh, wat werd ik geleefd de eerste maanden. En nog steeds soms, trouwens! Met een kindje in je leven komen de prioriteiten anders te liggen. Het opnieuw vinden van de balans vond ik best lastig. Nu pak ik sommige dingen echt anders aan, en ik ga altijd met nieuwe inzichten/tips naar huis.

Ingrid

Wat anderen zeggen: Testimonials
bottom of page