top of page
Going for a Walk_edited_edited_edited.pn

MOEDER COACHING SESSIE

De balans herstellen

Een kind krijgen en het moederschap is prachtig en tegelijkertijd een grote uitdaging: het vraagt alles van je. Soms heb je daarbij een steuntje in de rug nodig omdat het zelf even niet lukt. Dat betekent niet dat er iets mis met je is, er zijn heel veel vrouwen die zich zo voelen. Het kan zijn dat de bevalling heel zwaar was, of de kraamtijd niet fijn. Misschien is er veel gebeurd in je leven in korte tijd, terwijl je ook nog moeder bent geworden en heb je simpelweg heel veel op je bord. En soms had je andere verwachtingen van het moederschap.

Als je uit balans bent geraakt door zwangerschap, bevalling of moederschap bied ik laagdrempelige hulp (vaak niet meer dan 5 gesprekken). We kijken naar hoe het echt met je is, waarom dat zo is, en hoe je de kracht weer kunt ervaren om je leven op een nieuwe manier in te richten.


Vaak reageer of doe je dingen op een bepaalde manier zonder erbij na te denken, wat prima werkte voor de bevalling, maar nu niet meer. Of is het zo dat je jezelf helemaal niet meer herkent in deze nieuwe fase en je het liefst weer ‘de oude’ wilt worden. Daarbij krijg je waarschijnlijk veel adviezen van de mensen om je heen, maar daardoor kan het lastiger zijn om te bepalen waar jij behoefte aan hebt en het op je eigen manier te doen.


In de gesprekken gaan we in op jouw specifieke omstandigheden en je verhaal, en krijg je inzicht in je situatie. Meestal krijg je opdrachten die erop gericht zijn om het anders te gaan doen in je dagelijks leven en andere keuzes te kunnen maken. Zo kun je de inzichten die je opdoet tijdens de gesprekken echt praktisch maken, zodat je de balans weer gaat voelen in je leven.


Interesse?

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken kun je bellen met Caroline: 06 – 58971554, of neem contact op via email: cvdaal@xs4all.nl

Daarnaast heeft Caroline iedere maandagavond een open spreekuur op verloskundigenpraktijk Nona te Doetinchem. Je kunt bellen met de assistente om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek: 0314 – 330589. Tijdens deze afspraak kun je je verhaal vertellen en je krijgt tips waar je thuis mee aan de slag kunt. Samen wordt er gekeken of er een vervolg nodig is, bijvoorbeeld individuele sessies of een afspraak met je partner erbij.

Ook op verloskundigenpraktijk De Dijk in Aalten kun je terecht voor zo'n kennismakingsgesprek: 0543 47 65 55            

Moeders: Services
bottom of page