top of page
fullsizeoutput_1c.jpeg

OVER CAROLINE

Caroline van Daal (1965) is coach voor moeders en helpt vrouwen in het hervinden van hun balans. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen, heeft een praktijk aan huis, en is tevens verbonden aan verloskundigenpraktijk Nona te Doetinchem.

Al 30 jaar begeleidt ze mensen in allerlei verschillende omstandigheden. Ze heeft op veel verschillende plekken in de wereld gewoond en overal heeft ze een praktijk gehad en mensen gecoacht. Ze doet dit door mensen inzicht te geven in hun gedrag, en ze de inspiratie en handvaten te geven om veranderingen in hun dagelijks leven aan te brengen.


Caroline: “Zo lang ik me kan ik herinneren ben ik geboeid door mensen en hun verhalen. Toen ik acht jaar was en iemand me vroeg wat ik later wilde worden, wist ik het al met grote zekerheid: mensen helpen!

Dat heeft uiteindelijk geleid tot een studie aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde, waar ik in 1988 afgestudeerd ben als klassiek homeopate. Omdat mijn interesse altijd heeft gelegen bij het emotionele welzijn van mensen en de invloed die dat op hun leven heeft, heb ik daarna een opleiding gevolgd bij het ITIP – het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie, om mijn kennis over mensen en coachen te vergroten.

Toen ik daarna zelf moeder werd van onze drie kinderen werd het me al snel duidelijk: dit is niet iets wat je erbij doet. Het is prachtig en tegelijkertijd een grote uitdaging en het vraagt alles van je. Daarom ben ik me gaan verdiepen in alles wat met het moederschap te maken had en heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd op dat vlak.

Al deze kennis combineer ik met mijn ervaring als coach om vrouwen te begeleiden die de zwangerschap of het moederschap als moeilijk ervaren of tegen specifieke problemen aanlopen in deze fase van hun leven. Ook begeleid ik vrouwen die om wat voor reden dan ook hun bevalling als moeilijk of traumatisch hebben ervaren.

Ik hou ervan om vrouwen te helpen hun kracht weer te voelen zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat graag willen.”

Over mij: About Me
bottom of page