top of page
Justice_edited.jpg

COACHING SESSIE MET JE PARTNER

Herstel jullie verbinding

Na de geboorte van een kind verandert er veel in je relatie. Waar jullie voorheen alle tijd voor elkaar hadden op de momenten waarop jullie daarvoor kozen, ligt de focus nu vooral op de zorg voor je kind en alles wat daarbij komt kijken. Zeker in het begin. Meestal zijn de gesprekken heel functioneel, over wie wat gaat doen, en wanneer. En als je een keertje wat tijd hebt wil je even iets voor jezelf doen of ben je zo moe dat je het liefst meteen je bed in rolt.


Het kost tijd om samen weer een evenwicht te vinden na de komst van een kind en het is normaal dat het soms lastig is om je aan te passen aan de nieuwe situatie. Vaak is het even zoeken maar meestal vind je vanzelf een ritme en is er weer tijd voor elkaar.


Soms lukt dat echter niet en kunnen de spanningen en irritaties hoog oplopen. Je gaat je ergeren aan elkaar en je vraagt je af hoe het nu verder moet. Vaak is de liefde er nog wel maar weet je niet hoe je elkaar moet bereiken.


Dan kan het helpen om een coaching sessie met je partner te doen. In zo’n sessie vertellen beide partners hun verhaal en kijken we samen naar de oorzaak van de situatie. Je krijgt inzicht in de manier waarop jullie met elkaar communiceren, jullie gedragspatronen en de behoeftes die erachter liggen. Je leert elkaar beter begrijpen waardoor er meer verbinding ontstaat, en je krijgt concrete handvaten en kennis om dit in je dagelijks leven toe te passen. Er worden soms opdrachten of oefeningen meegegeven om de inzichten in de praktijk te brengen. Je gaat jezelf en elkáár weer voeden in de relatie in plaats van dat jullie alleen ouders zijn van jullie kind(eren).


Iets voor jullie?

Bel met Caroline voor een kennismakingsgesprek of een afspraak te maken: 06 – 58971554, of neem contact op via email: cvdaal@xs4all.nl


             

Voor partners: Services
bottom of page